Tinder gesprekstip 2: Hoe je een a€?rollercoaster rita€? creA«ert op Tinder

Tinder gesprekstip 2: Hoe je een a€?rollercoaster rita€? creA«ert op Tinder

Tinder gesprekstip 2: Hoe je een a€?rollercoaster rita€? creA«ert op Tinder

Wees kort en stel de vraag terug zoals a€?Monteur, jij?a€? Als ze het antwoord echt wilt weten mag ze er voor werken en het nog een keer vragen.

*Let op: Bij de profieltekst die hierboven staat worden veel smileys gebruikt, de reden hiervoor is actually omdat het de aandacht trekt. In je profiel tekst kan je hiermee experimenteren. In het gesprek zal je dit dus NOOIT doen.

Heb je je ooit afgevraagd waarom vrouwen naar movies kijken pass away ze in huilen laat uitbarsten? Of waarom een klootzak zo onweerstaanbaar aantrekkelijk are voor de meeste vrouwen?

Het are jou plicht om haar een rollercoaster rit geven waarin je haar iedere emotie laat ervaren. De winnaarsmentaliteit bij try deze:

En je wilt sociaal smart aftasten hoe ver je daarmee kan gaan. Sommige vrouwen kunnen maar een beetje hebben, sommige back veel. Maar zoek altijd pass away grens op.

De kracht van plagen en flirten zit hem in de afwisseling, niemand gaat voor zijn plezier in een rollercoaster perish alleen maar omhoog gaat. Het gaat om de pieken & dalen. Wissel je complimenten af came across plagerige stootjes en wordt de Goliath onder de achtbanen. Hell yeah, Tinder guides!

Hier complimenteer ik een vrouw met de appears van haar zusje (stond een foto op haar profiel), om haar hier vervolgens mee te plagen.

Als je Tinder nu echt alleen wilt gebruiken om meer seks in je leven te krijgen, dan raad ik je het volgende artikel aan.

Allow wel, Tinder voor seks is actually helemaal prima, maar wees wel altijd eerlijk over je intenties. Laat geen vrouwen achter found hoop op meer als je dat niet wilt:

Tinder gesprekstip 3: Laat haar investeren in jou als Goldman Sachs

Ze zijn druk bezig fulfilled vertellen hoe cool ze wel niet zijn. En dat ze de moeite waard zijn om mee op time te gaan.

Zie je zelf als een klant die de MediaMarkt in loopt om een televisie te kopen. Je gaat pass away nieuwe flatscreen niet proberen te overtuigen om came across je mee naar huis te gaan, maar jij bent de gene pass away uitzoekt of hij wel aan JOU eisen voldoet.

De eerste manier: Vraag niet alleen wat een vrouw met haar leven doet, maar vraag naar de WAAROM achter de WAT. Vraag niet alleen wat haar werk try maar ook waarom ze voor dat werk heeft gekozen.

De tweede manier: Maak comments over wat jij denkt wat voor sort ze are. Het gaat dus echt om een declaration en niet op een verkapte vraag.

Een vorm perish je kan aanhouden was: a€?Je lijkt myself het sort dat X doet/studeert/isa€?. Hierbij vul je bij X in wat jij denkt, bijvoorbeeld: a€?Je lijkt me het kind dat (vul hier in wat jij denkt) studeerta€?

De echte reden waarom je wilt dat ze investeert in het Tinder gesprek

Als je deze technieken juist toepast zal het gesprek voornamelijk over haar gaan. Elke keer dat ze meer over zichzelf vertelt gaat ze meer en meer investeren in het gesprek en dus in jou.

Mensen voelen een sterke drang om die investeringen van energie te rationaliseren. Hierdoor verzint een vrouw allerlei redenen waarom het een goed idee is om zoveel energie te steken het gesprek came across jou. Waarbij ze tot de conclusie komt dat jij dus wel de moeite waard moet zijn! Wat je uiteraard ook curved 😉

Pro-tip: Als je dit onder de knie hebt kan je het plagen gaan combineren met kwalificeren. Ze versterken elkaar zoals Goku en Vegita samen Gogeta vormen, het try de super saiyan onder de gesprekstechnieken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.